Natječaj “Najbolji projekt sigurnosti lokalne zajednice“

Hrvatski institut za urbanu sigurnost svake godine raspisuje regionalni natječaj za “Najbolji projekt sigurnosti lokalne zajednice“ u kojem se prikupljaju pisani prijedlozi projekata/programa/aktivnosti zainteresiranih subjekata lokalnih i područnih (regionalnih) samouprava koje se odnose na poboljšanje sigurnosti pojedinačne lokalne zajednice.

Natječaj se odnosi na prijavu uspješno ostvarenih projekata/programa/aktivnosti u području sigurnosti u prošloj ili na prijavu projekata/programa/aktivnosti u području sigurnosti u provedbi tijekom tekuće godine.

Prijavljeni subjekt lokalne ili područne (regionalne) samouprave mora biti jedna od jedinica lokalne ili regionalne samouprave, prema službenom ustroju Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije ili Vijeće za prevenciju kriminaliteta/komunalnu prevenciju osnovano odlukom lokalne ili područne (regionalne) samouprave.

Cilj natječaja je širu i stručnu javnost upoznati sa sigurnosnim projektima lokalnih zajednica i vašim nastojanjima da život u njima učinite što ugodnijim i sigurnijim.

Nagrađenim projektima pružamo veliku javnu promociju na međunarodnoj konferenciji Sigurnost gradova – SIGG, na kojoj organiziramo i svečanu dodjelu nagrada. Medijski pokrovitelj konferencije i Natječaja je časopis Zaštita, tvrtke Tectus d.o.o.

Vjerujemo da će mnogi gradovi i njihovi čelnici iskoristiti ovu jedinstvenu prigodu kako bi predstavili sebe i svoje sigurnosne projekte pred cjelokupnom javnošću, te pokazali što se na području sigurnosti dosad radilo ili trenutno radi u njihovim gradovima.

 

 


Najbolji projekt sigurnosti lokalne zajednice 2018

Saznajte više

Najbolji projekt sigurnosti lokalne zajednice 2017

Saznajte više

Najbolji projekt sigurnosti lokalne zajednice 2016

Saznajte više

Najbolji projekt sigurnosti lokalne zajednice 2015

Saznajte više

Najbolji projekt sigurnosti lokalne zajednice 2014.

Saznajte više

Najbolji projekt sigurnosti lokalne zajednice 2013.

Saznajte više

Kriteriji ocjenjivanja

Saznajte više