Međunarodna konferencija "Public and Private Security Companies in Critical Infrastructure Protection"

Hotel Westin Zagreb, 27. i 28. rujna 2018. godine

Fotogalerija

Međunarodna konferencija "Public and Private Security Companies in Critical Infrastructure Protection"

Hotel Westin Zagreb, 27. i 28. rujna 2018. godine

Fotogalerija

U organizaciji Hrvatskog instituta za urbanu sigurnost i RACVIAC-a 27. i 28. rujna 2018. godine u hotelu Westin Zagreb održat će se međunarodna konferencija "Public and Private Security Companies in Critical Infrastructure Protection"

Za sve informacije obratite se na:

Nataša Gajski Kovačić
Email: natasa.gajski@zastita.info
Mob: +385 99 61 61 038

O konferenciji

Važnost kritične infrastrukture (KI) povećava se što je zemlja industrijski razvijenija i što je ovisnija o neometanom funkcioniranju KI na vlastitom teritoriju, ali i na teritoriju drugih država. Suvremeni svijet postao je veoma ovisan o određenim sektorima KI, kao što su energetski sektor, komunikacije, cestovni i transportni sustavi, financije, internet te javne službe, a svaki poremećaj u radu dovodi do ozbiljnih stanja i poteškoća za pojedince, društvo i poslovne entitete, kao i za funkcioniranje same države.

Agenda

Kome je namijenjena?

Konferencija je usmjerena na okupljanje praktičnih aktera iz sektora KI, kreatora javnih politika i mišljenja, vlasnika ili menadžera KI, predstavnika privatnih sigurnosnih tvrtki te istraživača i znanstvenika iz svih krajeva Europe, s posebnim naglaskom na područje jugoistočne Europe.

Kotizacija i uvjeti sudjelovanja

Cilj konferencije

Cilj konferencije je pružiti interdisciplinarni pristup predstavljanju i primjeni suvremenih metoda u zaštiti nacionalne i europske KI kroz prikaz normativnih propisa, ključnih aktivnosti nositelja zaštite i razvoja modela obrazovanja i treninga.

Mogućnosti sponzorstva

Želite li promovirati svoju tvrtku na konferenciji i predstaviti se ciljanoj publici i budućnim klijentima? Posjetite link i pogledajte mogućnosti

MOGUĆNOSTI SPONZORSTVA

Prijavite se na konferenciju

Važno je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Mi vam u tome pomažemo, odgovorno i s oduševljenjem.

PRIJAVITE SE

Organizatori

Sponzori

Prijavnica za konferenciju:

Prijavnica u PDF formatu (ukoliko postoje poteškoće s online prijavnicom)

PDF PRIJAVNICA